Nagyszokoly, Madarsko Rodinný dom

Dobrý deň , z osobných dôvodov s ťažkým srdcom predávam svoj dom v Maďarsku. Dom sa nachádza južne od Siófoku, presnejšie v Nagyszokoly. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou za posledných 5 rokov až na pár prác, je možnosť sa doň ihneď nasťahovať.
Strecha bola renovovaná pred 5 rokmi. Okolo domu bol vykopaný základ a izolovaný proti vzlínajúcej vlhkosti. Za posledné 2 roky boli vymenené kompletné potrúbie, kanalizácia a elektrina. Ešte treba dokončiť fasádu (drobné murárske a maliarske práce), dokončovacie lišty na podlahách a maliarske práce vo vnútri. Všetky materiály na potrebné práce sú už k dispozícii.
Celkovo pozemok má veľkosť cca. 3700 m² s cca. 200 m² mladého lesa, ovocné stromy a nachádza sa na konci ulice. (absolútne tichá lokalita). Zastavaná plocha domu je cca. 262 m2 plus terasa 25 m2 (a mala by byť znovu vydláždená podľa vášho vkusu).
Úžitková obytná plocha je cca 166 m2 a je možné ju jednoducho rozšíriť o 30 m2. Podkrovie je možné aj rozšíriť a zväčšiť tak váš domov približne o 100 m2. Obytný priestor je rozdelený na dve obytné jednotky pozostávajúce z dvoch kuchýň, dvoch spální, dvoch kúpeľní s WC, jedálne, obývacej izby, dvoch skladov a troch samostatných vchodov. Ideálne pre veľkú rodinu, farmu, poľnohospodárstvo, chov dobytka alebo rekreačné prenájmy. Nagyszokoly sa nachádza na pokojnom mieste uprostred prírody, má však výbornú infraštruktúru, ako napríklad autobusové spojenie do Siófoku (hlavné mesto Balatonu) alebo do Budapešti a iných miest plné pamiatok. Obchody, lekár, lekáreň sú v pešej vzdialenosti. K Balatonu (Siofok) je to len 30 km a do Tamasi 15 km, kde na vás čaká vynikajúce termálne kúpalisko. Nájdete tu školy, škôlky, obchody, predajne nábytku, stavebných potrieb, kaviarne, reštaurácie a dobre vybavenú viacjazyčnú nemocnicu. Dom sa predáva zariadený. V kúpnej cene je zahrnuté vybavenie ako kosačky, záhradné náradie, kuchynské spotrebiče, riad, chladničky, grily, televízory, satelitné systémy, nábytok atď.Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Dom je samozrejme bez dlhov a bez vecného bremena. Čiastočná platba, splátkový predaj a splátky sú vylúčené.
Cena: 142 000 EUR
Číslo inzerátu 143745

 

28.4.2024 | 14:27 | prehliadnuté 74 ×

Poslať odpoveď na tento inzerát

Z dôvodu ochrany proti zneužitiu e-mailu inzerenta spammermi, nezverejňujeme automaticky e-mail.
Pre kontakt prosím využite tento formulár, ktorý pošle Vašu odpoveď na adresu inzerenta.

Opíšte kód

Máte problém s čitateľnosťou textu? Kliknite na tlačítko "Nový kód"
a systém vygeneruje nový kód

Vyplnením a odoslaním formulára bude vlastníkovi inzerátu odoslaná táto správa na jeho e-mail. Vlastník inzerátu môže a nemusí na túto správu odpovedať. Formulár slúži len pre kontakt s inzerentom v kontexte s obsahom jeho inzerátu. Je zakázané posielať správy, ktoré nesúvisia s obsahom inzerátu a ktoré môže užívateľ považovať za nevyžiadané.