CHCETE UŠETRIŤ 120.000 Eur pri kúpe RD 15min od BA

MIMORIADNE NÍZKE prevádzkové NÁKLADY, Rodinný dom len 15min od BA. Náklady na plyn do 100 eur ročne, elektrina cca 50 eur mesačne.
Ponúkame tento veľmi kvalitne postavený dom za mimoriadne výhodnú cenu. Takéto domy v tejto kvalite sa pri Bratislave ponúkajú v cenách 350.000 až 400.000 eur. Takže ušetríte minimálne 100.000,- eur. A náš exkluzívny rodinný dom na predaj je v obci Hubice - 15 minút od BA po diaľnici D4. Pozemok (pod domom a záhrada) je rovinatý, obdlžníkový 20x40m, takmer 8 árov. Dom je samostatne stojaci na uličnej čiare. Je postavený z najkvalitnejších dostupných materiálov, majiteľ si ho staval pre seba. Nakoľko si postavil nový, väčší dom, tak tento predáva. Má osem rokov a je nanovo zrekonštruovaný, skoro ako novostavba, potrebné je farebne upraviť pripravenú fasádu. Naschvál nie je dokončená, farebný odtieň fasády si vyberie už kupujúci.
Dom má sedem miestností plus kuchyňa plus dve kúpeľne. Obývacia miestnosť s veľkokapacitným krbom na pevné palivo (vykúri celý dom) má skoro 40m2. Okrem toho dve detské izby a spálňa rodičov. Pod domom sú dve miestností určené pre schladenie v letných horúčavách. Sú vydláždené o ploche cca 50m2 s odvetraním a kúrením. Izby majú samostatný vstup z predsiene. Kúpeľne sú dve, jedna s rohovou vaňou, umývadlom, wc a druhá so sprchovým kútom, umývadlom a wc. Dom je napojený na elektrinu, kanalizáciu a plyn, obecný vodovod. Okrem toho sú tu dve studne s úžasnou pitnou vodou. Jedna studňa je pripojená aj na rozvod vody v dome. V záhrade sú dve jazierka, krb s letným sedením. Zadná časť pozemku hraničí s rozsiahlym zámockým parkom. Pred domom na spevnenej ploche môže parkovať niekoľko vozidiel (aj nákladných).
Dom má na starosti exkluzívne Superreality, Ing. Haluška, 0905311663.
Na vyžiadanie pošlem video z domu.
Cena je len 245 000,- eur . V cene už sú zahrnuté poplatky RK za právne služby a sprostredkovanie.
Cena: 245 000 EUR
Číslo inzerátu 143422

 

16.4.2024 | 21:50 | prehliadnuté 62 ×

Poslať odpoveď na tento inzerát

Z dôvodu ochrany proti zneužitiu e-mailu inzerenta spammermi, nezverejňujeme automaticky e-mail.
Pre kontakt prosím využite tento formulár, ktorý pošle Vašu odpoveď na adresu inzerenta.

Opíšte kód

Máte problém s čitateľnosťou textu? Kliknite na tlačítko "Nový kód"
a systém vygeneruje nový kód

Vyplnením a odoslaním formulára bude vlastníkovi inzerátu odoslaná táto správa na jeho e-mail. Vlastník inzerátu môže a nemusí na túto správu odpovedať. Formulár slúži len pre kontakt s inzerentom v kontexte s obsahom jeho inzerátu. Je zakázané posielať správy, ktoré nesúvisia s obsahom inzerátu a ktoré môže užívateľ považovať za nevyžiadané.